Manisa Salihli’de Evde Kenevir Serası Operasyonu

AnasayfaGündem

Manisa Salihli’de Evde Kenevir Serası Operasyonu

Manisa'nın Salihli ilçesinde, evlerinde kenevir serası kuran iki şüpheliye yönelik polis operasyonunda, 62 kök Hint keneviri ele geçirildi. Şüphelilerin evinde yapılan aramada, zehir serasına çevrilmiş bir oda ve gelişmiş seracılık ekipmanları bulundu. İki şüpheli gözaltına alındı, adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

Paylaş

Manisa’nın Salihli ilçesinde, evlerini uyuşturucu serasına çeviren zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda, 62 kök Hint keneviri ele geçirildi. Polis ekipleri, şüphelilerin evlerinde sürdürdükleri aramada, bir odanın tamamen seraya dönüştürüldüğünü keşfetti.

Kenevir

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, K.E. (42) ve E.E. (42) isimli şahısların ikametlerine baskın yapıldı. Yapılan detaylı aramalarda, zehir serasına çevrilmiş odada 147 adet ısı verici led lamba, bir adet havalandırma fanı ve filtreden oluşan havalandırma düzeneği ile iki adet vantilatör bulundu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Polis, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik operasyonların devam edeceğini duyurdu.