Kuzey Marmara Otoyolu’nda Baba ve Kızını Hayattan Koparan Kaza!

AnasayfaGündem

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Baba ve Kızını Hayattan Koparan Kaza!

Ramazan Bayramı dönüşü Kocaeli geçişinde meydana gelen trafik kazasında baba ve kızı yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Paylaş

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir baba ile kızının hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, Körfez ilçesi geçişi Sevdikli mevkii’nde, saat 04.30 civarında gerçekleşti. Araçlardan biri olan kapalı kasa kamyonet, aynı istikamette seyreden bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrilirken, otomobil ise yaklaşık 100 metre sürüklendi ve bariyere çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Baba ve Kızını Hayattan Koparan Kaza!

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, otomobil sürücüsü olduğu öğrenilen baba A.S.’nin arka koltukta oturan kızı S.S.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. A.S. ise ismi belirlenemeyen eşi ve diğer çocuğu ile kamyonet sürücüsü Ö.A.’nın eşi ve oğluyla birlikte yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak, A.S.’nin kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi. Öte yandan, kamyonet sürücüsü Ö.A.’nın kazayı yara almadan atlattığı aktarıldı.

Jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme başlatırken, Cumhuriyet savcısının yapacağı incelemelerin ardından S.S.’nin cansız bedeni, Körfez Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı. Kazanın ardından otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu, trafik akışı bir süre aksadı.