Kuskunkıran Tüneli’nde Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

AnasayfaTürkiye

Kuskunkıran Tüneli’nde Feci Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

Bitlis-Van karayolunda meydana gelen feci kazada yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı. 2 kişi hayatını kaybederken, 4'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Paylaş

Bitlis-Van karayolunda bulunan Kuskunkıran Tüneli mevkiinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yolcu otobüsü ile TIR kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük hasar meydana geldi.

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yaralıların kurtarılması ve olay yerinin güvenliğinin sağlanması için yoğun çaba sarf etti.

2 Ölü, 30 Yaralı

Kazada otobüs şoförü de dahil olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı. Yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bitlis ve Tatvan’daki hastanelere sevk edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın nedeni ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.