Kuşadası’nda Eğlence Mekanını Terör Örgütü Üyeleri Bastı

AnasayfaGündem

Kuşadası’nda Eğlence Mekanını Terör Örgütü Üyeleri Bastı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir eğlence mekanında hesap bahanesiyle çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. İddiaya göre, mekandan ayrılan bir grup, uzun namlulu silahlarla geri dönerek mekana baskın düzenledi. Olayda, işletme çalışanları ve müşteriler büyük panik yaşadı. Polis olaya müdahale ederek 9 kişiyi gözaltına aldı, soruşturma devam ediyor.

Paylaş

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında, dün gece saat 02.00 sıralarında hesapla ilgili çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. İlk kavga, Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki mekanda başladı ve polis ekiplerinin müdahalesiyle sonlandı.

Kuşadası’nda Eğlence Mekanını Terör Örgütü Üyeleri Bastı

Ancak, kavga eden terör yandaşları, mekandan ayrıldıktan kısa bir süre sonra uzun namlulu silahlarla geri döndü ve mekana baskın düzenledi. Saldırganlar, mekana ve havaya rastgele ateş açarak ortalığı savaş alanına çevirdi. Bu sırada, işletme çalışanları ve müşteriler, çıkan kurşunlardan korunmak için kaçıştı.

Olay anı, orada bulunanların cep telefonu kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, teröristlerin etrafa rastgele ateş açtığı, müşterilerin ve çalışanların yaşadığı koşuşturma ve panik net bir şekilde görülüyor. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, duruma müdahale ederek 9 kişiyi gözaltına aldı. Kuşadası’ndaki bu olayla ilgili soruşturma devam ediyor.