Kıbrıs Gazisinin Evinde Öğrencilerle İftar

AnasayfaGündem

Kıbrıs Gazisinin Evinde Öğrencilerle İftar

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde öğrenciler, Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin'in evinde gerçekleştirdikleri samimi iftar programıyla paylaşım ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladılar.

Paylaş

Vezirköprü Yurt Müdürlüğü öğrencileri, özel bir iftar programında Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin’in evinde bir araya geldi. Öğrenciler, iftarı hazırlamak için evde temizlik yaparken, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de etkinliğe katılarak paylaşım ve dayanışmanın önemini vurguladı.

Kıbrıs Gazisi

Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda, öğrencilerin durağı Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin’in evi oldu. Öğrenciler, iftar öncesinde Zengin’in evinde temizlik yaparak hazırlıkları tamamladı. Ardından Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, iftar programına katıldı. İftar, samimi bir ortamda gerçekleşirken, Kıbrıs Gazisi Mehmet Zengin ve ailesi de katılımcılara ev sahipliği yaptı.

Kıbrıs Gazisi

İftar sırasında konuşan İl Müdürü Feyzullah Dereci, Ramazan ayının bereketi ve paylaşımın önemine vurgu yaparak, “Ramazan, imkanı olanın ihtiyaç duyana yardım ettiği, paylaşıldıkça güzelleşen bir aydır. Bu güzel günde Kıymetli öğrencilerimizle birlikte, vatanımız için Gazi olan Mehmet Zengin amcamızla bir araya gelmek bize büyük bir mutluluk verdi. Kendisine evini bizlere açtığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.