Kemal Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı

AnasayfaGündem

Kemal Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı

Türkiye, yerel yönetimlerini belirlemek üzere sandık başına gitti. Bu önemli günde siyasi liderler de vatandaşlar gibi oylarını kullanarak demokratik sürece katkıda bulundu.

Paylaş

Kemal Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı… Türkiye, yerel yönetimlerini belirlemek üzere sandık başına gitti. Bu önemli günde siyasi liderler de vatandaşlar gibi oylarını kullanarak demokratik sürece katkıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Çukurambar Mahallesi’nde bulunan Arjantin İlkokulu’na giderek oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, seçimin ülkeye ve demokrasiye hayırlı olmasını diledi.

CHP lideri, “Oyumuzu kullandık, partimize gerekli desteği verdik. Böylesine güzel bir günde oy kullanmak da ayrıca güzel bir şey. Hepinize teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullanarak, seçimin önemine ve güzelliklerine vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması, siyasi liderlerin de oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerinin ve demokrasiye olan inançlarının bir göstergesi olarak öne çıktı.