Kayseri’de Akrep Yiyen Kişi Samsun’da Hayatını Kaybetti

AnasayfaGündem

Kayseri’de Akrep Yiyen Kişi Samsun’da Hayatını Kaybetti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde ikamet eden 56 yaşındaki Bilal Yiğit, yaşadığı bunalım sonucu iki akrep yedi. Artvin'e seyahat etmekte olan otobüste fenalaşan Yiğit, Samsun'da kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.

Paylaş

Kayseri’den Artvin’e gitmekte olan bir yolcu otobüsünde trajik bir olay yaşandı. Kayseri’nin Kocasinan ilçesi, Hasancık köyünde yaşayan 56 yaşındaki Bilal Yiğit, yaşadığı bunalımın etkisiyle son derece tehlikeli bir eyleme başvurdu. Bilal Yiğit, bunalımı nedeniyle iki akrep yiyerek intihar girişiminde bulundu.

Yiğit, bu olaydan sonra Artvin’e gitmek üzere yola çıktı. Ancak Samsun’un Havza ilçesi yakınlarında, otobüsün seyir halindeyken fenalaştı. Durumu hızla kötüleşen Yiğit için otobüs şoförü acil durum çağrısı yaparak en yakın sağlık kuruluşuna yönlendi. Bilal Yiğit, Havza Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra durumunun ciddiyeti üzerine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktorlar, Yiğit’e acil müdahalede bulundular ancak maalesef Yiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yiğit’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Burada yapılacak otopsi ile Bilal Yiğit’in ölümüne yol açan kesin sebepler ortaya çıkarılacak.