Kastamonu’da Korkunç Kaza: AK Parti Üyesi Olay Yerinde Can Verdi!

AnasayfaYerel Haber

Kastamonu’da Korkunç Kaza: AK Parti Üyesi Olay Yerinde Can Verdi!

Kastamonu Araç ilçesinde nakliye kamyonunun devrilmesi sonucu AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Rengi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

Paylaş

 

Kastamonu’nun Araç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, nakliye kamyonunun devrilmesi sonucu AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Rengi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

Olay, Araç ilçesi Karabük-Kastamonu karayolu Akgeçit mevkiinde gerçekleşti. İstanbul’dan Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesine inşaat malzemesi ve hırdavat taşıyan 34 VN 1898 plakalı IVECO marka nakliye kamyonu, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı.

Kaza Sonrası Durum

Kamyon, bariyerlerin üzerinde yan yatarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kamyonun sürücüsü ve aynı zamanda AK Parti Doğanyurt İl Genel Meclis Üyesi olan Hamza Rengi, araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonda bulunan Hakkı Yılmaz ise ağır yaralı olarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kazada yaralanan Hakkı Yılmaz’ı hızla hastaneye sevk etti. Tedavisi devam eden Yılmaz’ın durumu ciddiyetini koruyor.