Kastamonu’da Operasyon Sırasında Şehit Olan Polis Memuruna Veda!

AnasayfaYerel Haber

Kastamonu’da Operasyon Sırasında Şehit Olan Polis Memuruna Veda!

Kastamonu'da şehit olan polis memuru Ahmet Şahan için düzenlenen törene, operasyonda yaralanan meslektaşı da katıldı. Şehit polis memuru gözyaşlarıyla uğurlandı.

Paylaş

Şehit Polis Memuru İçin Veda Töreni

Kastamonu’da cezaevi firarisi İsmail Bayam’ın (32) açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Şahan (38) için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene, operasyonda yaralanan arkadaşı polis memuru Arif Ay da kolu sargılı halde katıldı.

Şehit Polis Memuru Görev Başındayken Vuruldu

Kastamonu’da uyuşturucu suçundan girdiği cezaevinden firar eden İsmail Bayam’ın evine düzenlenen operasyonda, polis memurları Ahmet Şahan ve Arif Ay yaralandı. Şüpheli ise özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılan polis memurlarından Ahmet Şahan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Törene Yaralı Meslektaşı da Katıldı

Şehit polis memuru Ahmet Şahan için düzenlenen törene, ailesi, meslektaşları, Kastamonu Valisi, milletvekilleri, belediye başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü, şehitlerin ülkenin teminatı olduğunu vurguladı.

Şehit Polis Memuru Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Törenin ardından şehidin cenazesi, cenaze aracına konularak memleketi Nevşehir’e uğurlandı. Cenaze, Çankırı’dan geçerken de bölge halkı ve yetkililer tarafından Türk bayraklarıyla uğurlandı.

Şehit Polis Memurunun Hatırası Yaşatılacak

Şehit polis memuru Ahmet Şahan’ın kahramanlığı ve fedakarlığı asla unutulmayacak. Ülkemizin güvenliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimize minnettarız.