Kastamonu’da Trajik Olay: Annesini Öldürüp İntihar Etti

AnasayfaAsayis

Kastamonu’da Trajik Olay: Annesini Öldürüp İntihar Etti

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde psikolojik sorunları olan bir kişi, annesini pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

Paylaş

 

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, annesini pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay, İhsangazi ilçesindeki Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Sokak’ta yaşandı. Özkan Gebeşoğlu ve annesi Şaizer Gebeşoğlu’ndan haber alamayan yakınları, İstanbul’dan komşularını arayarak durumu kontrol etmelerini istedi.

Komşular İhbar Etti

Komşular, eve gittiklerinde içeriden ses gelmemesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapının açılmaması nedeniyle itfaiye aracının merdiveniyle pencereden içeri girdi.

Silahla Vurulmuş Halde Bulundular

İçeri giren polis ekipleri, anne ve oğlunu silahla vurulmuş halde buldu. Olay yeri inceleme ve cumhuriyet savcısı tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, Özkan Gebeşoğlu’nun annesini vurduktan sonra intihar ettiği tespit edildi.

Özkan Gebeşoğlu

Psikolojik Sorunları Vardı

Yapılan incelemelerin ardından, anne ve oğulun cenazeleri morga kaldırıldı. Özkan Gebeşoğlu’nun uzun süredir psikolojik sorunları bulunduğu belirtildi.