Karadeniz’in Hırçın Dalgaları Genç Bir Can Daha Aldı!

AnasayfaYerel Haber

Karadeniz’in Hırçın Dalgaları Genç Bir Can Daha Aldı!

Zonguldak Ereğli'de denize giren üniversite öğrencisi Mert Karaağaç, boğulma tehlikesi sonrası kurtarılamadı. Hastaneye kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Paylaş

 

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Karaağaç, denizde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Boğulma Olayı Gülüç Çengelburnu’nda Meydana Geldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mert Karaağaç, Gülüç beldesi Çengelburnu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Karaağaç için arkadaşları hemen yetkililere haber verdi.

Arama Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

İhbar üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Servis, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Dalgıçlar su altında arama çalışması yaparken, Sahil Güvenlik botları deniz yüzeyinde tarama faaliyeti gerçekleştirdi. Polis ekipleri ise karadan arama çalışması yürüttü.

Arkadaşları Gözyaşlarına Boğuldu

Karaağaç’ın kaybolduğu haberini alan arkadaşları, olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı. Fenalaşan bazı arkadaşlarına sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Sahilden yaklaşık 20 metre uzaklıkta Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç ekipleri tarafından denizden çıkarılan Mert Karaağaç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Karaağaç kurtarılamadı.