Karabük’te Polis Takibinden Kaçan Çalıntı Araç Kaza Yaptı

AnasayfaAsayis

Karabük’te Polis Takibinden Kaçan Çalıntı Araç Kaza Yaptı

Karabük'te polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan ve çalıntı olduğu belirlenen araç kaza yaptı. Araçtaki 3 şüpheliden 2'si kaçarken, 1'i yakalandı.

Paylaş

Plakasız Araç Polis Kontrolünden Kaçtı

Karabük-Ankara kara yolu Kantar mevkisinde, polis ekiplerinin dikkatini plakasız ve hızlı seyreden bir otomobil çekti. Polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan araç, hızla kaçmaya başladı.

Takip Sonucu Kaza

Polis ekipleri, kaçan aracı takibe aldı ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kontrol noktasına bilgi verdi. Ancak sürücü, uygulama noktasını da geçerek kaçmaya devam etti. Takip sırasında sürücü, Öğlebeli Kavşağı’nda kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

2 Şüpheli Kaçtı, 1’i Gözaltında

Kaza yapan araçtan 3 şüpheli çıktı ve 2’si kaçmayı başardı. Ancak M.D. isimli şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Araçta yapılan aramada 5 adet narkotik madde ve içime hazır esrar bulundu.

Aracın Çalıntı Olduğu Belirlendi

Yapılan incelemede, aracın şase numarasından yapılan sorgulama sonucu Kocaeli’de aranan bir çalıntı araç olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve 3 Nisan Şehit Nazif Topsakal Polis Merkezi Amirliği tarafından yürütülüyor.