Ünlü Sunucu Kadir Ezildi’nin Babası Ünlü Bir Cerrah Çıktı!

AnasayfaMagazin

Ünlü Sunucu Kadir Ezildi’nin Babası Ünlü Bir Cerrah Çıktı!

Kadir Ezildi'nin yıllardır sır gibi sakladığı babası ünlü plastik cerrah Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıktı. Baba Ezildi, eleştirilere isyan etti.

Paylaş

 

Kadir Ezildi’nin sır gibi sakladığı babası, ünlü plastik cerrah Mehmet Ezildi ortaya çıktı. Ünlü sunucu, özel hayatıyla sıkça gündeme gelirken, babası hakkındaki gerçeği uzun süre gizli tutmuştu.

Nişan ve Sosyal Medya Paylaşımları

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanarak mutluluğunu takipçileriyle paylaşmıştı. Nişanın yankıları sürerken, Ezildi’nin babası hakkında da yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

Kadir Ezildi’nin Babasıyla İlgili Açıklamaları

Geçmişte bir programda, babasıyla yıllardır görüşmediğini ve onu affetmediğini söyleyen Kadir Ezildi, duygusal anlar yaşamıştı. “Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?” sorusuna ise “Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, ‘Ne yapardık, nasıl biriydi?’ diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum” yanıtını vermişti.

Mehmet Ezildi’nin Tepkisi

Yıllar önce ailesini terk eden ve eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi, sessizliğini bozdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi’ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır” dedi. Bu açıklama, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.