Karısını Öldüren Adamın Şok Eden Google Aramaları Ortaya Çıktı

AnasayfaAsayis

Karısını Öldüren Adamın Şok Eden Google Aramaları Ortaya Çıktı

Bursa’da Turgay Kındaç, boşanma aşamasında olduğu eşini kıskançlık nedeniyle öldürdü. Olaydan önce internette boğma yöntemleri aramış olması dikkat çekti.

Paylaş

 

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 29 Ocak’ta meydana gelen olayda, Turgay Kındaç boşanma aşamasında olduğu eşi Seher Kındaç’ı kıskançlık gerekçesiyle öldürdü. Olayın ardından Kındaç’ın, eşini öldürmeden önce internet arama geçmişinde dikkat çeken sorgular yaptığı ortaya çıktı.

Turgay Kındaç, eşinin kız kardeşine “Seher’i öldürdüm, ambulans gönderin” şeklinde bir mesaj attı. Durumu öğrenen çiftin oğlu Hüseyin, annesini evde kanlar içinde buldu ve sağlık ekiplerine haber verdi. İki çocuk annesi Seher Kındaç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kıskançlık Cinayeti

Kındaç, emniyette verdiği ifadesinde, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi. Eşinin iş yerinde bir erkekle fotoğraf paylaşmasından sonra çıkan tartışmaların cinayete sebep olduğunu belirtti. Eşini önce merdane ile başına vurarak, ardından boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

İnternet Aramaları Ortaya Çıktı

Cinayetten önce Kındaç’ın internette “İple insan boğmak ne kadar sürer?” şeklinde arama yaptığı belirlendi. Bu arama kaydı dava dosyasına delil olarak sunuldu.

Cinayetin Ardından Para Çekmiş

Cinayetten sonra Seher Kındaç’ın cep telefonunu ve kredi kartını alan Turgay Kındaç, karttan para çekip telefonu sattı. Bu nedenle hakkında ‘Nitelikli yağma’ ve ‘Banka kartı dolandırıcılığı’ suçlamaları da yöneltildi. Sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle yargılanıyor.

Mahkeme Süreci

Davanın ilk duruşmasında Kındaç, mahkeme salonunda oğullarından özür dileyerek savunmasına başladı. Kıskançlık sebebiyle böyle bir eyleme kalkıştığını ifade etti. Duruşma, avukatın ek süre talebi üzerine ertelendi.