İzmir’de Motosiklet Kazası Bekçi Hayatını Kaybetti

AnasayfaGündem

İzmir’de Motosiklet Kazası Bekçi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir bekçi motosikletiyle kamyonla çarpışarak hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen polisler, ölen kişinin mesai arkadaşı olduğunu görünce büyük üzüntü yaşadı.

Paylaş

İzmir’in Ödemiş ilçesi Otogar Kavşağı’nda acı bir trafik kazası yaşandı. Saat 11.00 sıralarında gerçekleşen kaza, motosiklet tutkunu bir bekçinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 30 yaşındaki bekçi Cezmi Yeniay, seyir halindeyken 35 D 7245 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Yeniay, olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosiklet Kazası

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı bildirim üzerine olay yerine ilk olarak polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bekçi Yeniay’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kaza yerine gelen polisler, yerde yatan kişinin mesai arkadaşları olduğunu fark edince büyük bir üzüntü yaşadı. Cezmi Yeniay’ın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili olarak kamyon sürücüsü M.Z. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü ve kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili gelişmeler, soruşturmanın ilerleyen safhalarında netleşecek.