İzmir Urla’da Trajik Trafik Kazası: İki Can Kaybı ve Ağır Yaralı

AnasayfaGündem

İzmir Urla’da Trajik Trafik Kazası: İki Can Kaybı ve Ağır Yaralı

İzmir'in Urla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin önce belediye otobüsüne ardından ağaca çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralananın askerlik arkadaşı olduğu belirlendi.

Paylaş

İzmir’in Urla ilçesinde, Mithatpaşa Caddesi Ağaçlı Yol mevkiinde meydana gelen trajik bir trafik kazası, iki kişinin ölümü ve bir kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlandı. 35 AS 5259 plakalı Ford marka aracın sürücüsü 24 yaşındaki Emin Keskin, Urla istikametine doğru ilerlerken, aynı yönde seyreden bir belediye otobüsünü sollamak istedi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden Keskin, önce otobüse ardından yol kenarındaki bir ağaca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç adeta ikiye bölündü.

Trafik Kazası

Kazayı gören çevredekilerin hemen ihbarda bulunması üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan iki kişiyi dışarı çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, araçtan fırlayan 23 yaşındaki Mehmet Ali Çiftçi ve araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden sürücü Emin Keskin’in öldüğü tespit edildi. Araçta bulunan bir diğer kişi, Muhammet Muharrem P., ise ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Emin Keskin ve Mehmet Ali Çiftçi’nin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. Yaralanan Muhammet Muharrem P.’nin yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, kazada hayatını kaybedenlerin ve yaralananın askerlik arkadaşı oldukları ve Urla’da bir araya geldikten sonra bu kaza ile kaderlerinin trajik bir şekilde birleştiği öğrenildi.