Trafiği Alt Üst Eden Kadın Jandarma’dan Jandarma Çağırmasını İstedi!

AnasayfaAsayis

Trafiği Alt Üst Eden Kadın Jandarma’dan Jandarma Çağırmasını İstedi!

Paylaş

 

İzmir’de bir kadın sürücünün aracını yol ortasına park ederek trafiği kapatması üzerine ilginç bir olay yaşandı. Sürücüyü ikna etmek için olay yerine gelen jandarma ekipleri, kadının ısrarları karşısında şaşkına döndü.

Jandarma ile Kadın Sürücü Arasında İlginç Diyalog

Jandarma görevlisi, kadın sürücüyü aracını yoldan çekmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak sürücü, karşısındaki kişinin jandarma olduğuna inanmayarak sürekli olarak “jandarmayı çağırın” diye bağırdı. Görevli, “Bak jandarma arması var, jandarma kıyafeti üstümdeki, silah var, silahı da gösterebilirim” diyerek kendisini tanıtmaya çalıştı.

Kadın Sürücü İkna Olmadı

Kadın sürücü, jandarma görevlisinin tüm açıklamalarına rağmen inanmamaya devam etti ve ısrarla “jandarmayı çağırın” diye tekrarladı. Görevli, üniformasını göstererek “burada ne yazıyor hanımefendi” dese de kadın ikna olmadı ve aynı talebi yineledi.

Başka Görevli Devreye Girdi

Kadının bu ısrarı üzerine başka bir jandarma görevlisi devreye girerek, “Bakın şu anda suç işliyorsunuz. Hangi jandarmayı çağırayım, hangi jandarmayı istiyorsunuz?” diyerek kadını uyarmaya çalıştı. Ancak tüm bu çabalara rağmen kadın sürücü aracını yoldan çekmedi.

Trafik Akışı Olumsuz Etkilendi

Kadın sürücünün inatçılığı ve jandarmanın tüm ikna çabalarına rağmen yol ortasında park edilmiş aracını çekmemesi, trafik akışını olumsuz etkiledi. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından da şaşkınlıkla izlendi.