İZBAN Raydan Çıktı Yolcular Tahliye Edildi

AnasayfaGündem

İZBAN Raydan Çıktı Yolcular Tahliye Edildi

İZBAN treninin Alsancak makas bölgesinde raydan çıkmasıyla yaşanan olayda, yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi. Detaylar için takipte kalın!

Paylaş

İzmir Konak’ta seyir halindeki İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN), Alsancak makas bölgesinde raydan çıktı. Yüzlerce vatandaş, acil çıkış kapsamında tahliye edilerek, raylar üzerinde yürüyerek bölgeden uzaklaştı. Olay, havadan görüntülendi.

Karşıyaka istikametinden Cumaovası yönüne gitmekte olan İZBAN treni, Halkapınar İstasyonu’ndan çıktıktan sonra Alsancak İstasyonu’na girmek üzereyken, makas bölgesinde raydan çıktı. İçerisinde yüzlerce yolcu bulunan İZBAN’ın acil çıkış kapıları açılarak vatandaşlar raylara indirildi. İnsanlar bölgeden uzaklaşırken, raydan çıkan İZBAN havadan görüntülendi.

Olayın ardından yetkililer, rayların onarılması için çalışmalara başladı. İZBAN yetkilileri, olayın nedenini araştırdıklarını ve yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edildiğini belirtti. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, rayların tamiratı için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.