Instagram’dan Yeni Özellik: Story Yorumları Herkese Açılıyor

AnasayfaTeknoloji

Instagram’dan Yeni Özellik: Story Yorumları Herkese Açılıyor

Instagram, story paylaşımlarına herkese açık yorum yapma özelliğini kullanıma sunarak etkileşimi artırmayı hedefliyor. Bu özellik, kullanıcıların paylaşımlarını daha görünür hale getirecek.

Paylaş

 

Popüler sosyal medya platformu Instagram, kullanıcılarının etkileşimini artırmak amacıyla yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Artık Instagram’da paylaşılan story’lere yorum yapılabilecek ve bu yorumlar herkes tarafından görülebilecek.

Story Yorumları Artık Görünür Olacak

Instagram, daha önce yalnızca doğrudan mesajlarla yanıt verilebilen story’lere herkese açık yorum yapma özelliğini ekliyor. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar arkadaşlarının story’leriyle daha aktif bir şekilde etkileşime girebilecek. Ancak, bu yorumlar yalnızca story sahibi tarafından takip edilen kullanıcılar arasında yapılabilecek.

Yorumlar Geçici Olacak

Yorum yapma özelliği, story gibi geçici olacak ve 24 saat sonunda kaybolacak. Ancak, story profilde öne çıkarılanlara sabitlenirse, yorumlar da kalıcı hale gelecek. Kullanıcılar, yorumları açma veya kapatma seçeneğine sahip olacak. Ayrıca, isteyen kullanıcılar yorumlarını doğrudan mesaj olarak göndermeye devam edebilecek.