Tıp Dünyasının Mucizesi: Luca Bebek İki Kez Doğdu!

AnasayfaDünya

Tıp Dünyasının Mucizesi: Luca Bebek İki Kez Doğdu!

İngiltere'de omurga sorunuyla dünyaya gelmesi beklenen Luca, anne karnında iki kez doğdu. Tıp dünyasında yankı uyandıran bu çifte doğum, mucizevi bir başarı olarak anılıyor.

Paylaş

 

İngiltere’de yaşayan 23 yaşındaki Lisa Coffee, hamileliğinin 6. ayında karnındaki bebeğin omurga eğriliği yaşayacağını öğrendi. Bu haberle birlikte, doktorlar Lisa’ya, doğum öncesinde riskli bir operasyon geçirmesi gerektiğini söyledi.

Bebeğin Hayatı İçin Riskli Karar

Uzmanlar, anne karnındaki bebeği ameliyatla çıkararak omuriliğindeki sorunu düzeltmeye karar verdi. Operasyon sonrası bebek yeniden anne karnına yerleştirildi ve hamilelik süreci devam etti.

Çifte Doğum Mucizesi

Luca adı verilen bebek, hamileliğin 9. ayında sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Ancak bu olağanüstü doğum Luca’nın ikinci kez doğduğunu gösterdi. Bugün bir yaşında olan Luca, yürüme güçlüğü çekmesine rağmen yoğun fizyoterapi sayesinde iyileşmeye devam ediyor.

Başarıyla Tamamlanan Ameliyatlar

Luca, doğumdan sonra bir dizi omurga ve beyin ameliyatı geçirdi. Şu anda fizik tedavi ile daha kolay hareket edebiliyor ve sağlığı her geçen gün daha da iyileşiyor.