İlkadım Belediyesi Kadın İstihdamını Artırıyor

AnasayfaGündem

İlkadım Belediyesi Kadın İstihdamını Artırıyor

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kültür merkezlerinde düzenlenen kurslarla kadın istihdamını artırıyor ve sosyal katılımı güçlendiriyor.

Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kadın istihdamını ve sosyal katılımı artırmak için önemli adımlar attıklarını vurguladı. Belediye, çeşitli kültür merkezlerinde kadınların katıldığı kurslar düzenleyerek ekonomik güçlerine katkı sağlıyor.

Kültür Merkezlerinde Kadın İstihdamı Destekleniyor

İlkadım Belediyesi, Yıldıray Çınar Kültür Merkezi, İlkadım Kültür Merkezi, Derebahçe Kültür Merkezi, Gazi Kültür Merkezi ve Türk İslam Sanatları Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içinde çeşitli kurslar düzenliyor. Bu kurslarda kadınlar, el sanatları, dikiş-nakış, ebru sanatı gibi alanlarda eğitim alarak ürettikleri ürünleri satışa sunarak aile ekonomisine katkıda bulunuyor.

Başkan İhsan Kurnaz’dan Destek Mesajı

İhsan Kurnaz, “Güçlü kadınlar, güçlü bir İlkadım demektir. Kadınlarımızın istihdamda ve sosyal hayatta güçlenmeleri, toplumumuzun kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Bu amaçla açtığımız kurslarımız yaz boyunca devam edecek ve kadınlarımızın yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyacak” dedi.İlkadım