İlişkiler ateşleniyor: Astrolojide tutkulu bir gün

AnasayfaManşet

İlişkiler ateşleniyor: Astrolojide tutkulu bir gün

Paylaş

21 Şubat 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 21 Şubat burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 21 Şubat burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 21 Şubat günü neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek? İşte 21 Şubat 2024 burç yorumlarınız

9.36 – 16.40 saatleri arasında Ay’ın Yengeç burcunda boşlukta kalacak ve ardından Aslan burcuna geçişi, Venüs ve Mars’ın 3 günlük birlikteliği ile birleşiyor. Bu göksel olaylar, romantik ilişkilerde tutku ve yoğun duygusal bağların artmasına işaret ediyor.

Tutku ve Heyecan Dolu Bir Dönem

Venüs ve Mars’ın kavuşumu, romantik ilişkilerde adeta bir ateş yakıyor. Bu dönemde tutku ve yoğun duygusal bağlar güçleniyor, cinsel çekim ve enerji artıyor. İlişkilerde daha ateşli ve heyecan verici bir atmosfer hakim oluyor. Cesaret ve tutku ile atılan adımlar, ilişkileri yeni bir boyuta taşıyabilir.

Sevgili Koç

İşlerinizi düşünmeye ara vermeniz gerekiyor. Bugünü sosyal ortamlara girmeye ya da ihmal ettiğiniz yakınlarınızla vakit geçirmeye ayırmalısınız. Sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşmak size iyi gelecek. Bekar Koçlar için yeni bir insanla tanışmak an meselesi.

Sevgili Boğa

Sabit alışkanlarınızın dışına çıkıp, yeni şeyler yapmaya meyilli olabilirsiniz. Ortam değişikliği, kısa bir seyahat ya da sevdiğiniz insana zaman ayırmak size bugün iyi gelebilir. Sürprizlere hazırlıklı olun.

Sevgili İkizler

Bugün yalnız kalmak isteyebilir, günlük sorumluluklarınızdan uzak kalma çabasında olabilirsiniz. Diğer yandan yakın bir arkadaşla dertleşip vakit geçirmek de size gelecektir. Kabuğunuza çekilmeden önce bir dostu aramanızı tavsiye ederiz.

Sevgili Yengeç

Gelecek planlarınızla ilgili ertelediğiniz bir şey hiç beklenmedik bir anda önünüze çıkabilir. Ani değişiklikler, işle ilgili gelişmeler yepyeni konular gündeme gelebilir. Her türlü yeniliğe hazır olun.

Sevgili Aslan

İş hayatınızı birinci planda tutarak kendinizi yeterince yordunuz. Dostlarınızı ve sevdiğiniz insanı ihmal etmiş olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda ertelediğiniz aktiviteleri gerçekleştirmeniz için ideal bir gün. Sürpriz bir aşk kapınızda olabilir.

Sevgili Başak

İkilemde kaldığınız konularla ilgili doğru kişilere danışmak sizi rahatlatabilir. Yeni yıla girerken yeni kararlar almanın tam zamanı. Bugünü kendinizle kalıp gelecek planlarınızı yapmakla geçirebilirsiniz.

Sevgili Terazi

Parasal olarak kendinizi sıkıntıda hissedebilir, yeni kazançlar için planlar yapmaya başlamış olabilirsiniz. Şansınızın yüksek olduğu bir dönem olduğunu belirtmek isteriz. Özellikle ani kararlar ve yeni sözleşmeler için yeni yılı beklemenizi tavsiye ederiz.

Sevgili Akrep

Etrafınızdaki olumsuz düşünen kişilerden uzaklaşmak isteyip, huzurlu bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacaksınız. Duygusal boşluğa düşüp kendinizi yalnız hissetmeyin.

Sevgili Yay

Yakın zamanda yaptığınız anlaşmaların olumlu ilerlemesi sizi motive edecek. Haftanın bu güzel gününde dinlenmek ve haftanın geri kalanını daha iyi geçirmek isteyebilirsiniz. Yakınlarınızdan gelecek güzel haberlerle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Sevgili Oğlak

Aşk hayatınızda değişmesini istediğiniz bazı şeyler için kendi içinizde bazı şeyleri dışa vurmanız gerekebilir. İçinizde tuttuklarınızı yakın çevrenizle paylaşmanız için ideal bir dönemdesiniz. Sakin tavrınızdan bir süre ödün vermeniz gerekebilir. Tartışmalara dikkat.

Sevgili Kova

Güne sakin başlayıp ilerleyen saatlerde hissedeceğiniz yüksek enerjinizle uzun zamandır ertelediğiniz işlerinizi halledebilirsiniz. Gökyüzü size biraz mola vermenizi ve kafa karışıklıklarınızı atmanızı tavsiye ediyor.

Sevgili Balık

Uzun zamandır ertelediğiniz bir konuşmayı bugünlerde yapabilir, üzerinizdeki yükü atabilirsiniz. Fazla duygusal davranmadan mantığınızla ilerlerseniz istediğiniz sonuçlara çok yakınsınız. İşinizde yeni girişimlerde bulunmak için ideal bir dönem.