Hem 70 bin TL’sini Çaldılar Hem De Tehdit Ettiler

AnasayfaGündem

Hem 70 bin TL’sini Çaldılar Hem De Tehdit Ettiler

Tokat'ta halı temizlik işiyle geçimini sağlayan Melih Can Endiz, aracının çalınmasıyla başlayan karmaşık bir olayın içine sürüklendi. Şimdi ise şüphelilerin annesi tarafından tehdit ediliyor.

Paylaş

Tokat’ta halı temizlik işiyle geçimini sağlayan Melih Can Endiz, trajik bir olayın mağduru oldu. Endiz’in yaşadığı olaylar, bir aracın çalınmasıyla başladı ve sonrasında gelişen olaylarla daha da karmaşık hale geldi.

Hem 70 bin TL’sini Çaldılar Hem De Tehdit Ettiler

Endiz, depo olarak kullandığı aracının içine 70 bin TL nakit parayı sakladıktan sonra bir telefon alarak hayatının altüst olduğunu fark etti. Aracının karıştığı kazayla ilgili olduğu iddia edilen bir telefon alması üzerine Endiz, olay yerine gittiğinde aracının kaçırıldığını ve içindeki değerli eşyaların çalındığını gördü.

Olayın ardından Endiz, suç duyurusunda bulundu ve hukuki mücadeleye başladı. Ancak bu süreçte şahısların annesi tarafından tehdit edilmeye başlandı.

Endiz’in avukatı Furkan Bayram, müvekkilinin depo olarak kullandığı aracın çalındığını belirtirken, şüphelilerin Afgan uyruklu olduğunu öğrendiklerini dile getirdi. Bayram, şahısların Endiz’i sürekli tehdit ettiğini ve hukuki mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.