Günün ilk saatlerine dikkat! Akşam çok daha güzel olacak

AnasayfaManşet

Günün ilk saatlerine dikkat! Akşam çok daha güzel olacak

Paylaş

2 Mart 2024 burç yorumlarınız neler söylüyor? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için iyi geçecek? 2 Mart burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Kova burcu 2 Mart burç yorumu ne söylüyor? Akrep burcunu 2 Mart günü neler bekliyor? Aşk, kariyer, para… Bugün hangisine ulaşacaksınız? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları gününüz nasıl geçecek?  İşte 2 Mart 2024 burç yorumlarınız

Cumartesi günü, Ay çoğu zamanını Akrep burcunda geçiriyor olacak. Sabah saatlerinde Ay-Neptün üçgeninin etkisiyle, huzurlu ve uyumlu bir atmosfer hakim olacak. Bu açının etkisi saat 10:47’de doruğa ulaşacak ve sonrasında Ay, saat 16:56’ya kadar boşlukta seyahat edecek. Bu süreçte, kararsızlık ve belirsizlik hissiyle karşılaşabiliriz. Ancak, akşam saatlerinde Ay’ın Yay burcuna geçmesi, biraz daha iyimser bir hava getirebilir. Özellikle akşam saatlerinde Ay-Plüton altmışlığının etkisiyle, girişeceğimiz işlerde daha güçlü ilerleme kaydedebilir ve çevremizdeki kişiler üzerinde etkili olabiliriz. 

Sevgili Koç

Bugün kaçıp gitme isteğinizi bastırmakta zorlanabilirsiniz. İşinizden hatta evinizden sıkıldığınızı düşünebilir yer değiştirmek için planlar yapabilirsiniz. Endişelenmeyin. Sadece rutininiz sizi biraz sıktı. Geçici bir dönem. Her şey kısa sürede yoluna girecek.

Sevgili Boğa

Hayatınızı değiştirecek önemli kararlar arifesindesiniz. Değişimler karşısında özellikle günlük işlerinizde veya işinizde, en iyi sonuçları elde etmek için esnek olmayı deneyin. Gerginliğinizin sebebi biraz telaşlı olmanız. Sakin kalın ve hislerinize güvenin.

Sevgili İkizler

İnsanları memnun etmeye çalışmak mı, özgürlüğünüz mü? Bugün iki ara bir derede kalabilirsiniz. Kararsızlığınızın sonuçları sizi biraz yorabilir. Biraz para düşünmekten uzaklaşıp, maneviyata yönelseniz inanın size iyi gelecek. Sürekli bazı şeyler için endişelenmenizin geri dönüşünü baş ağrıları olarak alabilirsiniz.

Sevgili Yengeç

Sezgilerinizin güçleneceği bugünlerde düşüncelerinize dikkat etmenizi öneriyoruz. Endişelerinizi bir kenara bırakıp olumlu düşüncenin gücüne inanırsanız hayatınızda yolunda gitmeyen şeylerin düzeldiğini göreceksiniz. Ayrıca negatif düşünen ve konuşan insanlardan uzak durmaya çalışın.

Sevgili Aslan

İstediklerinize ulaşmanızı engelleyen sadece sizin düşünceleriniz. Yaşadıklarınız sizi yordu evet ama hayatınız aslında gayet yolunda. Sadece bardağın dolu tarafına bakmayı hatırlamanız gerekiyor. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin.

Sevgili Başak

Bugün ani kararlardan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Duygusal gelgitler yaşamanız mümkün. Doğru kararı vermekte zorlanabilirsiniz. Kariyerinizde başarıya ulaşmak için biraz çabalamanız gerekiyor.

Sevgili Terazi

Hayatınızda hiç olmadığınız kadar istikrarlı davranacağınız bir döneme girdiniz. Aldığınız kararların arkasında duracak ve sonuçlarından çok memnun kalacaksınız. Risk almaktan çekinmeyin çünkü hisleriniz size doğru kararları almanızda yardımcı olacak.

Sevgili Akrep

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınız bugün kıskançlığınızdan doğan sorunlarla baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkat etmezseniz duygusal bir tuzağa düşmeniz olası görünüyor. Bir an önce kafanızı toplayıp sorumluluklarınıza yoğunlaşmanız iyi olur. Çünkü kapıda zor günler var.

Sevgili Yay

Hayatınızın genelinden memnun olsanız da bugün yolunda gitmediğini düşündüğünüz ufak tefek bazı pürüzlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızın sıkıcı veya cansız hale gelmiş alanlarını yenilemenin yollarını arayın. Gün bazı stresli durumlar yaratabilir.

Sevgili Oğlak

Maddi kaygılarınızın çok yüksek olduğu bir dönem geçiriyorsunuz biliyoruz ancak hayat maddiyattan ibaret değil. Hayatın geri kalanıyla da ilgilenseniz sizin için iyi olacak. Gerçi size hayat deyince hemen geçmiş kayıplar için üzülmeye başlıyorsunuz bunu artık yapmayın. Dengenizi kurmanız gereken günlerdesiniz.

Sevgili Kova

Kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Hayat rutininiz ve hayatınızda insanlar size böyle hissettiriyor. Belki biraz uzaklaşsanız size iyi gelebilir. Kısa bir tatil ya da akraba ziyaretleri kafanızı toparlamanızda size yardımcı olabilir.

Sevgili Balık

Bugün iş düşünmek yerine biraz sevdiklerinizle özellikle çocuğunuz varsa onlarla ilgilenmenizi tavsiye edeceğiz. Hırsınız nedeniyle sevdiklerinizi kırıp döküyorsunuz. Bencil davranışlarınız nedeniyle gittikçe yalnızlaşacaksınız.