Gümüşhane Kelkit’te Trajik Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı

AnasayfaGündem

Gümüşhane Kelkit’te Trajik Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan aracın devrilmesi sonucu sürücü Özmen Aydoğmuş yaşamını yitirdi, eşi Serhan Aydoğmuş ise yaralandı. Kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti.

Paylaş

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Ağıl köyünde korkunç bir trafik kazası yaşandı. 24 ABA 907 plakalı otomobilin sürücüsü Özmen Aydoğmuş, aracın kontrolünü kaybetti ve sonucunda araç devrildi. Kazanın şiddetiyle Özmen Aydoğmuş olay yerinde hayatını kaybetti.

112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalede, sürücünün eşi Serhan Aydoğmuş’un yaralı olduğu tespit edildi ve hemen Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler, kaza yerinde gerekli incelemeleri yaparak, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detayları araştırıyor.

Bu üzücü olay, bölge sakinlerini yasa boğarken, trafik güvenliği konusunda da yeniden dikkatleri çekiyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor ve benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğinin altını çiziyor.