Gümüşhane’de Domuz Avına Çıkan Kişi Uçurumdan Düştü!

AnasayfaYerel Haber

Gümüşhane’de Domuz Avına Çıkan Kişi Uçurumdan Düştü!

Gümüşhane Dumanlı köyünde domuz avına çıkan Süleyman Şen, gece karanlığında 200 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.

Paylaş

 

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Dumanlı köyünde yaşanan trajik olayda, Trabzon’un Arsin ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki Süleyman Şen hayatını kaybetti. Şen, akrabalarını ziyaret etmek amacıyla geldiği Mori Yaylasında, domuz avına çıktığı sabahın erken saatlerinde kaza geçirdi.

Avda Kayıp: Akrabaları Aramaya Çıktı

Sabah av için evden çıkan Süleyman Şen’den uzun süre haber alamayan akrabaları, endişelenerek arama çalışmalarına başladı. Şen’in sıkça kullandığı av güzergahlarını kontrol eden yakınları, saatler süren aramalar sonucunda talihsiz adamın izine rastladı.

200 Metrelik Uçurumda Acı Son

Süleyman Şen’in, gece karanlığında 200 metrelik bir uçurumdan düştüğü belirlendi. Akrabalarının bulduğu Şen’in cansız bedeni, kayalıkların bulunduğu bölgede bulundu. Olay yerine gelen yetkililer, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Köyde Büyük Üzüntü

Bu trajik kaza, Dumanlı köyü ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Süleyman Şen’in ailesi ve yakınları, sevdiklerini kaybetmenin acısıyla yasa boğuldu. Olay, avcılar ve köy halkı arasında da derin bir şok etkisi yarattı.