Gülşah Saraçoğlu’nun Sapık Takipçi Korkusu: Can Güvenliğim Yok!

AnasayfaMagazin

Gülşah Saraçoğlu’nun Sapık Takipçi Korkusu: Can Güvenliğim Yok!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, takıntılı bir takipçisinin tehditleri nedeniyle Kıbrıs'ta yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı ve yardım çağrısında bulundu.

Paylaş

 

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, uzun süredir bir takipçisinin tehdit ve zorbalıklarına maruz kaldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Kıbrıs’ta yaşadığı korku dolu anları anlatarak yardım çağrısında bulundu.

Takipçi Zorbalığı Korku Yarattı

Kıbrıs’taki bir ödül töreni sonrası otel odasına dönen Saraçoğlu, takipçisinin kendisini tehdit ettiğini ve bu olayın büyük korku yarattığını belirtti. Yaşadığı durumu sosyal medyada paylaşarak destek istedi.

Çocuğum Odadaydı

Saraçoğlu, yaşadığı anları şu şekilde ifade etti: “Ruh hastası bir takipçiyle mücadele ediyorum. Bu kişi bana ve başkalarına sahte numaralarla mesajlar atıyor, tehditlerde bulunuyor. Olayın ardından hemen Kıbrıs’ı terk ettim.”

Polis Çağrısına Yanıt Verilmedi

Saraçoğlu, otelde yaşanan olayda polis çağırmak istediğini ancak otel görevlilerinin bu durumu örtbas ettiğini iddia etti. Olayın ardından Saraçoğlu, sosyal medya hesabından “Can Güvenliğim Yok” yazılı bir paylaşım yaptı.