Göreleli Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti

AnasayfaGündem

Göreleli Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti

ayseri Komando Birliği'nde vatani görevini yerine getirirken yatağında hayatını kaybeden Samet Tahmaz'ın trajik ölümü, memleketi Giresun'da yas yarattı. Genç askerin, yemin töreninin ardından dağıtım iznine çıkmak üzereyken yaşamını yitirmesi, ailesi ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Paylaş

Göreleli Asker Görev Başında Hayatını Kaybetti… Vatani görevini yerine getirirken trajik bir şekilde hayatını kaybeden asker Samet Tahmaz’ın ani vefatı, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Göreleli Asker

Samet Tahmaz

Kayseri’deki Komando Birliği’nde görev yapan Tahmaz, yemin töreninin hemen ardından kısa bir süre içinde dağıtım iznine çıkmayı beklerken, sabah saatlerinde yatağında hareketsiz halde bulundu.

Askeri birliğin içtima saatinde ortaya çıkan bu acı olay sonrası hemen soruşturma başlatıldı. Henüz 20’li yaşlarının başında olan genç askerin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak.

Görele’nin İnanca köyü doğumlu olan Samet Tahmaz’ın ailesi, planladıkları mutlu yuvaya dönüşü, acı bir veda ile değişti. Kayseri’den Giresun’a yapılacak olan son yolculuğu, herkesi derinden üzdü.