Görele’de “Bayram Neşesi” Coşkusu

AnasayfaGündem

Görele’de “Bayram Neşesi” Coşkusu

Giresun'un Görele ilçesinde düzenlenen "Bayram Neşesi" etkinliği, Cumhuriyet Meydanı'nda renkli görüntülere sahne oldu. Yöresel kemençe sanatçılarının performansı eşliğinde horon oynayan vatandaşlar, bayramın tadını çıkardı. Belediye Başkanı Hasbi Dede, ilçede sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi.

Paylaş

Görele Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen “Bayram Neşesi” etkinliği ile vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşattı. Yöresel kemençe sanatçılarının sahne aldığı etkinlikte, vatandaşlar horon oynayarak gönüllerince eğlendi.

Görele'de "Bayram Neşesi" Coşkusu

Belediye Başkanı Hasbi Dede, ilçede bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Çocuklar ve gençler için de farklı etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Dede, Görele’nin sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği atmosferi yaşayacağını vurguladı.

Görele'de "Bayram Neşesi" Coşkusu

Başkan Dede, “Görele layık olduğu hizmetlere kavuşacak. Proje üretmeye devam ediyoruz. Bu kardeşiniz önümüzdeki ayın başında İstanbul’a giderek 10 gün süreyle kamp kuracak. Memleketine hizmet için gece gündüz çalışacağım,” diyerek Görele için olan taahhütlerini ve çalışma azmini dile getirdi.