Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

AnasayfaYaşam

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Giresun'un Görele ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi anısına Görele Anadolu Lisesi öğrencilerinin performansıyla "Aynalı Çarşı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin destansı mücadeleyi sahneye yansıtmalarını takdirle karşıladı ve başarılarını çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Paylaş

Giresun’un Görele ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin anısına, “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Bu anlamlı oyun, Görele Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilendi, onların yetenekleri ve tiyatroya olan tutkuları izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Görele Aynalı Çarşı

Uğur Bilgi’nin yönetmenliğini üstlendiği ve Nur Tuba Bankoğlu’nun eğitmenliğini yaptığı oyun, Çanakkale Zaferi’nin destansı hikayesini ve bu zaferdeki kahramanlıkları sahneye taşıdı. Öğrencilerin performansı, Çanakkale ruhunu ve tarihi olayların duygusal yoğunluğunu seyircilere başarıyla aktardı.

Oyunu izlemeye gelen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin performansından övgüyle bahsetti. Dülger, öğrencilerin Çanakkale’deki destansı mücadeleyi ve o dönemin ruhunu salona çok iyi bir şekilde yansıttıklarını ifade etti. Belediye Başkan Vekili, genç oyuncuları tebrik ederek, onların bu başarılı performansını çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.