Görele’de “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü”

AnasayfaGündem

Görele’de “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü”

Görele'de "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla Görele Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından düzenlenen konser, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, ilçeye daha geniş bir kültür merkezi kazandırma planlarını paylaştı ve etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Paylaş

Giresun’un Görele ilçesinde, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” kapsamında Görele Belediyesi Musiki Cemiyeti tarafından bir konser düzenlendi. Etkinlik, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi ve ilçe sakinlerinin yoğun ilgisini çekti.

Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, programa emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Süleymanoğlu, Görele’de daha büyük kültürel organizasyonlar gerçekleştirebilmek amacıyla ilçeye daha geniş bir kültür merkezi kazandırma niyetinde olduklarını belirtti. Başkan, etkinliğe katılan tüm misafirlere de şükranlarını sundu, böyle anlamlı bir günde bir arada olmanın önemine vurgu yaptı.