Gizemli Kayboluş: Korhan Berzeg Olayı

AnasayfaGündem

Gizemli Kayboluş: Korhan Berzeg Olayı

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg'in kayboluşu ve bulunan kemikleriyle ilgili gizem devam ediyor. Ailenin sessizliği soru işaretlerini artırıyor.

Paylaş

Ünlü ekonomist Korhan Berzeg’in kayboluşu ve sonrasında bulunan kemikleriyle ilgili gizem devam ediyor. 17 Haziran 2023 tarihinde memleketi Balıkesir’deki yazlık evinden sabah yürüyüşü yapmak için çıktığı köpeği “Tina” ile birlikte ayrılan Berzeg’ten haber alınamamıştı. Olayın duyulmasının ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda arama çalışmaları başlatılmış, ancak Berzeg’e dair herhangi bir iz bulunamamıştı.

Olayın üzerinden geçen süreçte, 29 Ağustos 2023 tarihinde Berzeg’in kayboluşuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanmıştı. Balıkesir’in Armutlu bölgesine yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta, mahalle sakinleri tarafından kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları bulunmuştu. Bu buluntuların Berzeg’e ait olduğu düşünülmüş ve kemik parçaları Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Korhan Berzeg

Yapılan incelemeler sonucunda, kemik parçalarından alınan DNA’nın Korhan Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’den alınan DNA ile eşleştiği belirlenmişti. Bu gelişme, Berzeg’in kayboluşunun ardındaki gizemi daha da derinleştirmişti.

Olayın detaylarına ilişkin son gelişme ise, Berzeg’in eşi Angela Berzeg, kızı Nisa Berzeg ve köpekleri “Tina”nın Büyükada’daki evlerine girişleri sırasında görüntülenmeleriydi. Ancak aile, medyanın ve halkın sorularına cevap vermemiş, olayın ardındaki sır perdesi halen aralanmamıştı.

Korhan Berzeg’in kayboluşu ve bulunan kemikleriyle ilgili detaylar, kamuoyunda büyük bir merak ve endişeyle takip ediliyor. Soruların cevapsız kalması ise olayın gizemini daha da artırıyor.