Giresun’da Uyuşturucu Operasyonu: 20 Kök Skunk Ele Geçirildi

AnasayfaAsayis

Giresun’da Uyuşturucu Operasyonu: 20 Kök Skunk Ele Geçirildi

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği operasyonda E.K. adlı şahsın evinde 20 kök skunk bitkisi, esrar ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Paylaş

 

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımına karşı yürüttüğü mücadelede bir başarılı operasyona daha imza attı. 29 Ağustos 2024 tarihinde KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmasıyla E.K. isimli şahsın evine yapılan baskında, 20 kök skunk bitkisi, 2 gram kubar esrar, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet 9 mm çapında mermi ele geçirildi.

Suç Unsuru Malzemelere El Konuldu

Adli makamlardan alınan arama kararının ardından yapılan operasyonda, suç unsuru malzemelere el konuldu. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Halkın Huzuru İçin Mücadele Sürüyor

Giresun Valiliği, halkın huzur ve güvenliği için bu tür suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. Gençlerin her türlü olumsuzluktan uzak tutulması amacıyla yürütülen operasyonlar, kesintisiz olarak sürecek.