Giresun’da Uçurumdan Yuvarlanan Traktörden Baba-Oğul Kurtuldu

AnasayfaGündem

Giresun’da Uçurumdan Yuvarlanan Traktörden Baba-Oğul Kurtuldu

Giresun’un Alucra ilçesi Tepeköy köyünde, traktörü yanlış vitesle hareket ettiren sürücü 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Sürücü Bayram A. ve oğlu Erdem A., son anda araçtan atlayarak kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Traktör ise kullanılamaz hale geldi.

Paylaş

Giresun’un Alucra ilçesine bağlı Tepeköy köyünde meydana gelen bir trafik kazası, baba-oğulun hayatta kalma mücadelesine sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, 40 yaşındaki Bayram A. idaresindeki traktör, Çayır Yayla’ya seyir halindeyken, yoldaki taşları temizlemek amacıyla durdu. Temizlik işlemi bittikten sonra tekrar harekete geçmek isteyen sürücü Bayram A., bir hata yaparak traktörü ileri vitese yerine yanlışlıkla geri vitese taktı. Bu hata, traktörün kontrolünün kaybedilmesine ve aracın 150 metrelik uçuruma yuvarlanmasına neden oldu.

Giresun'da Uçurumdan Yuvarlanan Traktörden Baba-Oğul Kurtuldu

Kazanın hemen öncesinde, sürücü Bayram ve 18 yaşındaki oğlu Erdem A., traktörden atlamayı başardı. Bu cesur hamle, onların kazayı hafif sıyrıklarla atlatmalarını sağladı. Ancak traktör, uçurumdan yuvarlanarak büyük hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi.

Kaza sonrası baba-oğul, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde her ikisinin de durumunun iyi olduğu ve ciddi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi.