Giresun’da Turizm Konsept Planı Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

AnasayfaManşet

Giresun’da Turizm Konsept Planı Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Paylaş

Giresun’da, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında bir Turizm Konsept Planı Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Fikret Çavuş, Davut Sinanoğlu ve Mehmet Fatih Yakınoğlu da katıldı.

Turizm merkezlerindeki kamu ve özel sektör yatırımlarının yönlendirilmesine yardımcı olmak amacıyla hazırlanan plan çerçevesinde, turizm potansiyeli yüksek olan yaylalarda yaz ve kış mevsimlerinde gerçekleştirilebilecek aktivitelerin ele alınması ve bu aktivitelerin uygulanabilirliği ile projelendirilmesi aşamalarında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Vali Serdengeçti açıklama yaptı

Vali Serdengeçti, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bektaş, Kulakkaya ve Kümbet destinasyonlarının dört mevsim turizm potansiyelinin tespiti, turizme yönelik stratejilerin ve üst ölçek bölgelerin belirlenmesi amacıyla hazırlanan Konsept Master Planını ele aldığımız Değerlendirme Toplantımızı Valiliğimizde gerçekleştirdik” dedi. Toplantıda, bölgenin turizm potansiyeli, stratejik planlar ve üst ölçek bölgelerin belirlenmesi gibi konular üzerinde detaylı bir şekilde durulduğu belirtildi.