Giresun’da Sağlık Çalışanları Şiddeti Kınadı

AnasayfaGündem

Giresun’da Sağlık Çalışanları Şiddeti Kınadı

Giresun'da Tabipler Odası ve sağlık çalışanları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan şiddet olayını kınadılar. Şiddetin artış gösterdiği bir dönemde, sağlık çalışanlarının güvenliği için daha etkili önlemler alınması talep edildi.

Paylaş

Giresun Tabipler Odası ve sağlık çalışanları, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Dr. Uğur Semiz’e yapılan şiddeti kınadılar.

Basın açıklamasında, son zamanlarda artan sağlıkta şiddet vakalarına dikkat çekilerek, bu tür saldırıların kabul edilemez olduğu vurgulandı. Oda Başkanı Dr. Erhan Demirelli, bu olayın tam anlamıyla bir sağlıkta şiddet örneği olduğunu belirtirken, benzer vakaların yaşandığına dikkat çekti.

Sağlıkta şiddetin artış gösterdiğini ve beyaz kod bildirimlerinin alarm verici bir seviyeye ulaştığını ifade eden Demirelli, sağlık çalışanlarının günlük olarak şiddete maruz kaldığını ve bu durumun kurumları ve çalışanları olumsuz etkilediğini aktardı.

Sağlıkta şiddetin sona erdirilmesi ve çalışanların güvenliğinin sağlanması için daha etkili önlemler alınması çağrısı yapıldı.

Sağlık Çalışanları

GİRESUN TABİPLER ODASI VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI TARAFINDAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE GÖREVLİ DR. UĞUR SEMİZ’E, B.A. TARAFINDAN UYGULANAN ŞİDDET KINANDI. (AHMET BİLGE/GİRESUN-İHA)
Giresun Tabipler Odası ve sağlık çalışanları tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Dr. Uğur Semiz’e, B.A. tarafından uygulanan şiddet kınandı.