Giresun’da Mahalle İftarlarına Büyük İlgi

AnasayfaGündem

Giresun’da Mahalle İftarlarına Büyük İlgi

Paylaş

Giresun Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca şehrin çeşitli mahallelerinde düzenlediği ‘Gönül Sofrası’ iftarları, vatandaşları bir araya getiriyor. Yüzlerce kişinin katıldığı bu iftarlar, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiriyor.

Giresun'da Mahalle İftarlarına Büyük İlgi

Son beş yılın bir geleneği haline gelen bu iftar sofraları, her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da bizzat ziyaret ettiği iftar sofraları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Başkan Şenlikoğlu, iftar öncesi vatandaşlarla ve özellikle çocuklarla yakından ilgileniyor.

Giresun'da Mahalle İftarlarına Büyük İlgi

Başkan Şenlikoğlu, “Ramazan’ın rahmet ve bereketini mahalle iftarlarımızda vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu iftar sofraları, birlik ve beraberliğimizin güçlü bir simgesi. Tüm vatandaşlarımızı bu iftarlara katılmaya davet ediyorum,” dedi. İftara katılan vatandaşlar da bu organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler. Öğrencilerin de yararlandığı bu iftarlar, şehirdeki dayanışma ve toplumsal uyumu güçlendiriyor.