Giresun’da kaldırım ve yollarda onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

AnasayfaManşet

Giresun’da kaldırım ve yollarda onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Paylaş

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin her köşesinde aralıksız olarak yürütülen kaldırım ve yol onarım çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla, yaya ve araç trafiğinin sıkıntı yaşadığı bölgeler gözden geçirilerek düzenleniyor. Şehir genelinde daha akıcı bir ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla belirlenen plan ve program kapsamında önceden belirlenmiş noktaların onarımı devam ediyor. Ekipler, hava şartlarının izin verdiği ölçüde çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar pek çok noktada devam ediyor

Bu çerçevede, Çıtlakkale Mahallesi’nde Sönmez Sokak’ta kaldırım parke ve aydınlatma için elektrik hattı çekimi, Gedikkaya Mahallesi’nde yol genişletme çalışması, Kavaklar Mahallesi’nde Hopçuk mevkiinde betonlama çalışması, Aksu Mahallesi’nde yeni köprü bağlantı yollarının yapımı ve Çınarlar Mahallesi’nde Şehitler Caddesi’nde parke yol tamiri gibi birçok noktada çalışmalar sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ihtiyaç duyulan bölgelerin öncelik sırasına göre belirlenerek çalışmalara başlandığı ifade edildi.