Giresun’da kablo hırsızlığı yapan 7 zanlıdan 2’si tutuklandı

AnasayfaManşet

Giresun’da kablo hırsızlığı yapan 7 zanlıdan 2’si tutuklandı

Paylaş

Giresun’un Alucra, Çamoluk, Çanakçı ve Yağlıdere ilçeleri ile Sivas’ın Suşehri ilçesinde telefon hatlarından kablo hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 7 zanlıdan 2’si tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheliler, jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 2 zanlı tutuklanırken, diğer 5 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Giresun ve Sivas’ta, telefon hatlarından kablo hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 7 zanlıdan 2’si tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından telefon hatlarındaki kabloları keserek çaldıkları tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, farklı tarihlerde Giresun’un Alucra, Çamoluk, Çanakçı ve Yağlıdere ilçeleri ile Sivas’ın Suşehri ilçesinde kablo hırsızlığı yaptıkları belirlendi. Şüpheliler, jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı, diğer beş zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.