Giresun’da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 13 Gözaltı!

AnasayfaYerel Haber

Giresun’da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 13 Gözaltı!

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu operasyonunda 528 adet sentetik ecza, silah ve 13 kişiyi yakaladı.

Paylaş

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla büyük bir başarıya imza attı. “Uyuşturucuya geçit yok” parolasıyla yola çıkan jandarma ekipleri, titizlikle yürüttükleri çalışmalar sonucunda önemli miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi.

Ele Geçirilenler

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, suç delili niteliği taşıyan 528 adet sentetik ecza, 15 adet cep telefonu, 8 adet SIM kart, 1 adet hafıza kartı, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet el yapımı tabanca, 1 adet şarjör, 24 adet tabanca fişeği, 1 adet bıçak, 6 adet reçete, 1 adet not kağıdı ve 3 adet uyuşturucu içme düzeneği bulundu.

13 Şüpheli Gözaltında

Operasyonla bağlantılı olarak 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla ilgili suçlamalarla karşı karşıya olduğu belirtildi.

Giresun’da Uyuşturucuyla Mücadele Sürüyor

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve suçlulara göz açtırılmayacağını vurguladı. Vatandaşların da uyuşturucuyla mücadeleye destek olması ve şüpheli durumları jandarmaya bildirmesi çağrısında bulunuldu.