Giresun’da Uyuşturucu Operasyonu: Tutuklanan 7 Şüphelinin 2’si Kamu Görevlisi

AnasayfaYerel Haber

Giresun’da Uyuşturucu Operasyonu: Tutuklanan 7 Şüphelinin 2’si Kamu Görevlisi

Giresun'da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçlar ile uyuşturucu aparatları ele geçirildi. 2'si kamu görevlisi 7 şüpheli tutuklandı.

Paylaş

 

Giresun’da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen geniş kapsamlı bir uyuşturucu operasyonunda kırmızı ve yeşil reçeteli ilaçlar, uyuşturucu kullanma aparatları ve dijital materyaller ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 2’si kamu görevlisi 7 şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Eş Zamanlı Baskınlar

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Giresun merkez ve Bulancak ilçesinde 10 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, çeşitli miktar ve nitelikte kırmızı ve yeşil reçeteye tabi ilaçlar, reçeteler, uyuşturucu kullanma aparatları, not defteri ve dijital materyaller ele geçirildi.

Kamu Görevlileri de Gözaltında

Operasyon kapsamında, aralarında 2 kamu görevlisinin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama’ suçundan tutuklandılar.

Detaylı Soruşturma Devam Ediyor

Jandarma ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Ele geçirilen materyaller ve tutuklanan şüphelilerle ilgili soruşturma devam ederken, operasyonun genişletilebileceği belirtildi.