Giresun ve Rize Dikkat! Şiddetli Yağışlar Geliyor!

AnasayfaGündem

Giresun ve Rize Dikkat! Şiddetli Yağışlar Geliyor!

Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e şiddetli yağış uyarısı! Salı gecesi başlayacak yağışlar, Giresun ve Rize'de yoğunlaşacak.

Paylaş

Doğu Karadeniz’i Zorlu Günler Bekliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz bölgesinde şiddetli yağışlar beklendiğini duyurdu. Salı gecesi itibarıyla Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon’da etkili olması beklenen yağışlar, hayatı olumsuz etkileyebilir.

En Çok Giresun ve Rize Etkilenecek

Yağışların en yoğun şekilde Giresun çevreleri ve Rize’nin Kemalpaşa hattında etkili olması bekleniyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların sel, su baskını ve heyelan gibi afetlere karşı dikkatli olması gerekiyor.

Uzmanlardan Uyarı Geldi

Meteoroloji uzmanı Ali Bakır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Salı akşam ve Çarşamba Doğu Karadeniz kıyılarında Giresun çevreleri, Rize Kemalpaşa hattında kuvvetli yerel olarak şiddetli yağışlar bekleniyor. Modeller tam olarak mutabakata varmadı takip edelim” dedi.   

Yağışlara Karşı Tedbirli Olun

Bölgedeki vatandaşların Meteoroloji’nin uyarılarını dikkate alarak gerekli tedbirleri almaları ve güncel hava durumu tahminlerini takip etmeleri önem taşıyor.