Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman’dan Önemli Açıklamalar

AnasayfaGündem

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman’dan Önemli Açıklamalar

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman, siyasette temiz bir duruşun önemine vurgu yaptı. Şehrin menfaatleri için mücadele eden Yaman, Belediye Başkanı Fuat Köse'nin dürüstlüğüne olan inancını dile getirdi.

Paylaş

Giresun MHP Belediye Meclis Üyesi Kubilay Yaman, 2 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Belediye Meclisi toplantısı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Yaman, açıklamalarında şunları belirtti: “Bizler siyaseti temiz yapmak istiyoruz. Çirkef siyasetin kimseye ve Giresun’a bir fayda sağlamadığı defalarca test edildiği herkesin malumu bir gerçektir. O nedenle bizleri bu mecraya çekmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Çatışmadan beslenenler; söyledikleri onlara gelecekte kendilerini iyi hissettirmeyecektir. Hep geçici değerlere ve dostluklara sahiplerdir.”

Ayrıca, Yaman’ın vurguladığı önemli noktalardan biri de, “Belediye Başkanımız Fuat Köse bizim için malum kişilerden çok daha değerlidir. Ona yanlış yaptırmak bu şehre ihanettir. Ona alelacele kararlar aldıranlar, açıklamalar yaptıranları, kişisel zenginlik ve menfaat için yanaşmaya çalışanları kendilerini açığa çıkartmaya devam edeceğiz…” şeklinde oldu.

Yaman’ın açıklamalarında ayrıca, Belediye Meclis Üyeleri olarak şehir için güzel şeylere imza atacaklarını ve Başkanları Fuat Köse’nin dürüstlüğüne, hakkaniyetine ve Giresun sevdasına olan inançlarının tam olduğunu vurguladı.

Son olarak, Kubilay Yaman, Giresunlu hemşerilere güvenip oy verenlerin kendilerini mahcup etmemesi temennisinde bulundu.