Giresun Duruoğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Yılın Belediye Başkanı Ödülüne Layık Görüldü

AnasayfaYerel Haber

Giresun Duruoğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Yılın Belediye Başkanı Ödülüne Layık Görüldü

Giresun'un Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri'nde yılın belediye başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Paylaş

 

Giresun’un Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri’nde yılın belediye başkanı ödülünü kazandı. İstanbul’da düzenlenen törende, birçok önemli isim bir araya gelerek ödüllerini aldı.

Ödül Töreni İstanbul’da Gerçekleşti

3.Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri, iş, sanat, siyaset ve medya dünyasından tanınmış isimlerin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti. Gecede, çeşitli kategorilerde birçok başarılı isim ödüllendirildi.

Halil Çetin’den Teşekkür

Yılın belediye başkanı ödülüne layık görülen Halil Çetin, yaptığı açıklamada büyük bir gurur ve mutluluk yaşadığını belirtti. Çetin, “Uluslararası Girişimcilik ve Proje ödülüne layık görülmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bizlerden her daim dualarını ve desteğini esirgemeyen belde halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Duroğlu’na Teşekkür

Ödül töreninde yaptığı konuşmada, desteklerinden dolayı belde halkına minnettar olduğunu ifade eden Çetin, başarısının arkasında Duroğlu’nun birlik ve beraberliğinin yattığını vurguladı.

Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri, Halil Çetin’in başarısını bir kez daha tescillemiş oldu. Bu prestijli ödül, Çetin’in belediyecilik alanındaki yenilikçi projeleri ve girişimcilik ruhunun bir göstergesi olarak değerlendirildi.