Giresun Çamoluk’ta Feci Olay! Eski Muhtar Eşini ve Oğlunu Öldürdü!

AnasayfaAsayis

Giresun Çamoluk’ta Feci Olay! Eski Muhtar Eşini ve Oğlunu Öldürdü!

Giresun'un Çamoluk ilçesinde eski muhtar Fazlı Y., eşi ve oğlunu tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Fazlı Y. hakkında soruşturma sürüyor.

Paylaş

 

Giresun’un Çamoluk ilçesinde eski muhtar Fazlı Y., eşi Hanife Y. ve oğlu Beytullah Y.’yi tabancayla vurarak öldürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tartışma Kanlı Bitti

Giresun’un Çamoluk ilçesi Kılıçtutan köyünde meydana gelen olayda, eski muhtar Fazlı Y. ile eşi Hanife Y. ve oğlu Beytullah Y. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fazlı Y., tabancayla eşi ve oğluna ateş etti.

İhbar Üzerine Ekipler Sevk Edildi

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Eski Muhtar Gözaltında

Kılıçtutan köyünün eski muhtarı olduğu öğrenilen Fazlı Y., olay yerinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından Fazlı Y.’nin gözaltına alınmasıyla birlikte soruşturma derinleştiriliyor. Yetkililer, olayın nedenini ve detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.