Giresun Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

AnasayfaGündem

Giresun Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Giresun'un yeni Belediye Başkanı Fuat Köse, mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Köse, belediye başkanlığı makam odasının kapısını kaldırarak şeffaflık vurgusu yaptı ve Giresun için hizmet sözü verdi.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı olarak seçilen Fuat Köse, Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı ve göreve başlamak üzere düzenlenen devir teslim törenine katıldı. Köse, hakim Tansu Yılmaz’dan mazbatasını alarak, belediyeye gelirken, vatandaşların coşkulu karşılamasıyla moral buldu.

Giresun Belediye

Tören, Belediye Başkan Vekili Salih Özdemir’in, görevi Köse’ye resmi olarak devretmesiyle devam etti. Köse, görevi devraldıktan sonra yaptığı konuşmada, Giresun halkına teşekkürlerini iletti ve belediye başkanlığı süresince şehre hizmet etme sözü verdi. Özdemir de Köse’yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Köse, Giresun için yeni bir dönemin başladığını vurgulayarak, tüm Giresun halkının başkanı olacağını ve ayrım yapmadan hizmet edeceğini belirtti. Belediye binasının balkonundan vatandaşları selamlayan Köse, herkese teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Göreve başlamasının hemen ardından, Köse’nin belediye başkanlığı makam odasının kapısını kaldırtması, şeffaflık ve erişilebilirlik adına attığı ilk adım olarak dikkat çekti. Bu hareketiyle Köse, halka yakın ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışının işaretlerini verdi.