Giresun Belediyesi parkları yeniliklerle güzelleştiriyor!

AnasayfaManşet

Giresun Belediyesi parkları yeniliklerle güzelleştiriyor!

Paylaş

Giresun Belediyesi, şehrin geniş bir alanını kapsayan parklarını daha modern ve keyifli hale getirmek için yeni projeler üzerinde çalışıyor. Parklardan daha fazla keyif alınmasını sağlamak amacıyla parklara eklenen yeni oyun grupları ve rekreasyon alanları ile çocukların ve yetişkinlerin daha güzel vakit geçirmeleri hedefleniyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çeşitli tasarımlarla park ve yeşil alanları güzelleştirmek için çalışmalar yapılıyor. Plajlar Bölgesi yürüyüş yoluna ve Doğu Park projesi içerisindeki yaşam alanına ilgi çekici figürler yerleştirildiği ifade ediliyor.

Parklara eklenen eskavatör ve uçağa montajlı kaydıraklar gibi figürlerin çocukların ilgisini çekeceği düşünülüyor. Ayrıca, oyun grupları ve görsellerin parkların estetiğine uygun şekilde yerleştirilmesiyle halkın beğenisini kazanması hedefleniyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yeşil alanların modern ve mutlu bir yaşam için önemli olduğunu belirterek, yeni parklarla şehri güzelleştirmeye devam edeceklerini vurguladı. Çocuk oyun alanlarına önem verdiklerini ve her yerde oyun parkları oluşturacaklarını dile getiren Şenlikoğlu, yeşil alanlara ekledikleri eğlenceli figürlerle şehrin daha da renkleneceğini ifade etti.