Giresun Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Alındı

AnasayfaGündem

Giresun Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı Toplantısında Önemli Kararlar Alındı

Giresun Belediyesi Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında revizyon ve ilave imar planı kabul edilirken, birçok önemli karar da oy birliğiyle alındı. Önceki döneme ait satış kararının iptali ve 2023 mali yılı kesin hesabının kabulü de dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.

Paylaş

Giresun Belediyesi Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Fuat Köse’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı ve bazı maddeler için ilgili komisyonların ek süre talebi kabul edildi.

Belediyenin hayata geçirmeye hazırlandığı revizyon ve ilave imar planı oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca, Şeyhkeramettin Mahallesi Laçin Sokak 82 Ada 24 Nolu parselde kayıtlı bulunan belediye ek hizmet binası için önceki dönem alınmış olan satış kararının iptali oy birliğiyle kabul edildi.

Belediyenin 2023 mali yılı kesin hesabı da oy çokluğuyla kabul edildi. Bir sonraki belediye meclisi toplantısı ise 5 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırılarak oturuma son verildi.