Giresun Belediyesi, Boztekke Caddesi’ni Yeniledi

AnasayfaGündem

Giresun Belediyesi, Boztekke Caddesi’ni Yeniledi

Giresun Belediyesi'nin prestij cadde projeleri kapsamında Teyyaredüzü'nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları, Boztekke Caddesi'ne modern bir görünüm kazandırırken, esnafın memnuniyetini de artırdı.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun şehrin ana caddelerini yenileme projeleri devam ediyor. Giresun Belediyesi’nin prestij cadde projesi kapsamında yenilediği caddeler, hem vatandaşların hem de Giresun’a gelen ziyaretçilerin beğenisini kazanırken, esnafların da yüzünü güldürüyor.

Teyyaredüzü Mahallesi’nde bulunan Boztekke Caddesi, altyapı yenilemesi, modern kaldırım imalatı ve dekoratif aydınlatma çalışmalarının ardından cadde baştan aşağı yenilendi. İkinci etabın asfalt serimi de tamamlanarak caddenin son hali, bölgeye ayrı bir hava katarken şehrin gözde caddelerinden biri haline geldi.

Giresun Belediyesi

Cadde esnafı, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bir yerin güzelleşmesi ve modernleşmesiyle birlikte insanların o bölgeye olan ilgisinin arttığı bir gerçektir. Biz esnaflar olarak yenileme çalışmalarından ve bize verilen değerden oldukça memnunuz. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine bu çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha önce Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi’nde tamamlanan Prestij Cadde projesi de taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.