Giresun Belediyesi Araç Bakımını Kendisi Yapacak

AnasayfaGündem

Giresun Belediyesi Araç Bakımını Kendisi Yapacak

Giresun Belediyesi, araç bakım ve onarım işlemlerini kendi atölyelerinde yaparak kaynaklarını verimli kullanıyor ve tasarruf sağlıyor.

Paylaş

Giresun Belediyesi, şehir hizmetlerinde kaynaklarını en verimli şekilde kullanmak amacıyla belediye araçlarının arıza, bakım ve onarımını kendi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü atölyelerinde gerçekleştiriyor. Bu sayede, araçların bakım ve onarım süreçleri hızla tamamlanarak tekrar hizmete sunuluyor.

Giresun Belediyesi

Tam Donanımlı Atölyeler

Belediyeye ait makine ve araçların periyodik bakımından arızalarının giderilmesine, lastik değişiminden diğer tüm işlemlere kadar her türlü bakım, tam donanımlı atölyelerde profesyonel ustalar tarafından yapılmaktadır. 7 ayrı atölyenin bulunduğu Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, her türlü ihtiyaca tek bir noktadan cevap veriyor.

Giresun Belediyesi

Başkan Köse’nin Ziyareti ve Açıklamaları

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Köse, belediyenin kendi tamirhanesi sayesinde araçların verimli çalıştığını ve ciddi oranda tasarruf sağlandığını belirtti. Köse, “7 ayrı atölyesi bulunan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’müzde kendi araçlarımızı kendi imkanlarımızla onararak, belediye giderlerinde önemli bir israfın önüne geçiyoruz. Tasarrufla elde ettiğimiz kaynaklar da vatandaşlarımıza daha fazla hizmet olarak geri dönüyor” dedi.

Araç Parkının Güçlendirilmesi

Giresun Belediyesi, araç parkını yeni araç takviyeleriyle sürekli olarak güçlendirmeye devam ediyor. Bu sayede, belediye hizmetleri daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülebiliyor.